Klubbkväll “Mat på tur – kan det bli en kokbok?”

På KFÖs flerdagsturer är det tradition att gå ihop i matlag för frukost, lunch och middagar. Det brukar vara uppskattat att bara behöva ansvara för några rätter, och så får man nya idéer och inspiration på köpet. Och visst går man ofta runt och kikar efter vad som kokar i de andras grytor – vilket brukar vara goda grejer! ”Det här ska jag komma ihåg!” tänker man då – men gör man det verkligen sen? Den frågan har klubbens Anne-Grethe Holt ställt sig och kommit fram till att nja…men däremot så är detta ju en perfekt idé för en kokbok!

Välkommen till en kväll där Anne-Grethe lanserar sin idé om en kokbok och bjuder in till samtal kring mat på tur och favoritrecepter. Kanske så blir du så såld att du blir en medstridare i projektet? Ulrike Richter är kvällens sidekick och flikar in tankar kring vild mat.

Kvällens mat serveras inte från trangiakök, utan rykande hett från klubbens spis – som vanligt till självkostnadspris. Info om anmälan har mailats ut till alla medlemmar.