Bassängträning

Söndagen den 24 november bjuder klubben in till bassängträning på Burlövsbadet. Bassängträningar finns till för alla klubbens medlemmar – från nybörjare till paddlare med många års erfarenhet. Det är lika mycket för dig som brukar dra dig lite när det gäller att repetera kamraträddning som för dig som älskar allt som heter plask och lek. Här kan man trilla i många gånger om utan att bli för snabbt nerkyld av vatten eller vind. Det är också ett utmärkt tillfälle för att träna på sin balans eller den efterlängtade rollen, eller prova på kompisarnas eller klubbens olika kajaker. Upplägget är att vi delar med oss av våra egna kunskaper och hjälper varandra, det vill säga det är öppna träningar utan några speciella instruktörer.

Träningen på badet är mellan kl 15.30 och kl. 17.30. Vi har tillträde till badet redan från kl 15.00 och samlas på klubben kl 14.00 för rengöring och lastning av kajakerna. 

Anmäl dig genom att skicka ett mail till langfard@kforesund.se. Kostnaden är 250 kr. Först till kvarn gäller!

Ange i din anmälan:
* om du har bil med takräcke och/eller dragkrok
* om du önskar ha en av klubbens kajaker eller din egen kajak

Obs: Eftersom det finns en begränsning för hur många kajaker vi kan ta med oss och man ändå behöver vila efter ett tag, så brukar vi ofta dela in två personer på en kajak. Det kan alltså hända att vi inte kan tillgodose alla önskemål om vilken kajak man helst vill träna i, men det brukar ordna sig.

Varmt välkommen önskar styrelsen