Midsommar på Senoren

Det har blivit tradition att ha en långfärd över midsommar, och vi kommer i år att återvända till Senoren i Östra Blekinge skärgård som har gjort stor succé de två senaste åren. Vi har i dagsläget bokat tre stycken stugor på mysiga campingplatsen Kustgården Senoren (närmare sagt stugorna Aneby, Ljungby och Karlshamn, se http://kustgardensenoren.se/). Även om man vill ta med familjen går det bra att bo i dessa stugor, men det går såklart även bra att boka en separat stuga (i mån av tillgänglighet). Det går även bra att tälta, om man så föredrar. Dagsturernas längd anpassas efter gruppen och väderförhållandena.

På midsommarafton kommer vi fixa gemensam midsommarmat. Ett mindre midsommarfirande med midsommarstång och dans kommer finnas på campingen samt på grannön Sturkö, dit man kan ta sig med t.ex. cyklar som går att låna.

Vi lämnar Malmö på torsdag kväll och är tillbaka söndag eftermiddag alternativt kväll.

Vi behöver nu få lite bättre koll på intresset i denna tur, för att kunna justera bokningen av boendet. Vill du hänga med så hör av dig senast onsdagen den 5 juni till langfard@kforesund.se. Ange i din anmälan om du har bil, takräcke och/eller dragkrok. Vill du boka en speciell kajak för turen kan du ange även det i din anmälan.

Välkomna!
Mia