Surfski-kurs 10 September

Visst har du sett klubbens två fina surfskis, men har du varit ute och provat? Om inte så får du nu chansen att prova på och lära dig grunderna, eller så får du tillfället att lära dig mer. Hålla i kursen kommer Leif från Aterra i Helsingborg, som är en eldsjäl inom surfskipaddling och som kommer hjälpa oss att få upp farten ordentligt!

Leif kommer hålla i två tre-timmars pass med plats för fem deltagare var. Nivån kommer i båda grupper anpassas efter deltagarna, men vi kommer göra en grov uppdelning baserad på deltagarnas tidigare erfarenheter.

Upplägg: Exakt upplägg (t.ex. om det blir en ”downwind”) och plats beror på väderförhållandena och meddelas till deltagarna kort inpå kursen. Är det bättre att utgå från ett ställe i rimlig närhet till Malmö så kommer vi att förflytta oss dit. Tiderna på vattnet för de två grupperna är kl 10–13 resp kl 14–17, men pga av upplägget bör man se på detta som en dagsevent. Dvs vi kommer sannolikt att behöva hjälpas åt med transport och körningar även grupper emellan.

Pris: 350 kr för medlemmar och 450 kr för icke-medlemmar. När du har fått en bekräftelse på att du fått plats på kursen betalar du in avgiften på bg 412-9169.

Anmälan: Anmäl dig snarast till kurs@kforesund.se. Ange i din anmälan lite kort om följande punkter:

1) Har du tidigare erfarenheter med surfskipaddling, isf i vilken utsträckning?

2) Har du paddlat med vingpaddel förut?
3) Har du tillgång till bil, takräcke, och/eller dragkrok?